Hotel Riviera
Judet Prahova, Sinaia
Str. Calea Braşovului, nr. 8, Sinaia 106100, Prahova
Telefon: 0244-311.880
              0244- 310.140
              0747-089.160

Fax: 0244-310.152
E-mail: office@rivierahotel.ro
Web: Hotel Riviera
OFERTA SPECIALA
Cameră single 75.00 Lei

.

DETALII

Clădirea principală a complexului Riviera, inaugurată în anul 2004, este structurată astfel:
   - la parter se află recepţia hotelului şi restaurantul
   - la primele două etaje se găsesc spaţiile de cazare
   - la etajul al III-lea există o sală de conferinţe

Hotel Riviera - casa dumneavoastră din vacanţă

     Odată ajunşi la noi veţi descoperi un tablou natural superb, cu o privelişte de vis asupra versanţilor munţilor Bucegi, un tablou în mijlocul căruia domină renumita Cruce de pe Caraiman. Este exact ce vă doriţi pentru o evadare din agitaţia marilor oraşe.
     Dar natura nu este singura care contribuie la realizarea unui sejur reuşit la Riviera. Conceput în jurul ideii "Totul pentru Client", Hotelul Riviera vă aşteaptă să îi fiţi oaspeţi în oricare dintre camerele sau apartamentele sale, unde vă veţi simţi întotdeauna ca la dumneavoastră acasă. La aceasta contribuie atât confortul şi dotările acestor camere, cât şi serviciile personalului, care este tot timpul cu plăcere la dispoziţia dumneavoastră.

     Cele 20 de camere şi apartamente vă oferă un total de 40 de locuri de cazare (+6 locuri suplimentare în apartamente), distribuite în modul următor:
- 24 de locuri în 12 camere double cu 2 paturi (twin)
- 10 locuri în 5 camere double cu pat matrimonial
- 6 locuri (+6 locuri suplimentare) în 3 apartamente

Dotări şi servicii

   Camerele şi apartamentele Hotelului Riviera, mostre de bun gust şi curăţenie, au în dotare: grup sanitar propriu cu cadă sau cabină duş, CATV, telefon, minibar şi minifrigider (în apartamente), balcon. Astfel, în oricare dintre spaţiile noastre de cazare aveţi garanţia unui sejur la munte reuşit din toate punctele de vedere.

 In plus, vă invităm să beneficiaţi şi de următoarele servicii:
      - Parcare auto 50 locuri - GRATUIT
      - Păstrarea în seif, la recepţie, a obiectelor de valoare - GRATUIT
      - Depozitarea bagajelor şi a echipamentului de ski - GRATUIT

Restaurant Riviera - bucătăria bunului gust accesibil

    Cine a gustat o dată mâncărurile noastre îşi doreşte cu siguranţă să revină. Atmosfera, calitatea preparatelor, serviciile prompte şi nu în ultimul rând preţurile vă atrag după prima vizită, chiar dacă sunteţi dintre cei mai exigenţi clienţi. Gustul sarmalelor, al ciolanului afumat gătit în fasole, al tochiturii, al minunatelor ciorbe şi al atâtor şi atâtor alte bunătăţi vă cuceresc din prima clipă. Da, acesta este Restaurantul Riviera, al cărui personal cu o vechime de peste 10 ani numai în acest loc (pe amplasamnetul actualului complex Riviera a fiinţat încă din anul 1997 un mic restaurant ai cărui angajaţi formează scheletul personalului actual) este dornic să işi pună la dispoziţia dumneavoastră întreaga pricepere şi experienţă acumulată în toţi aceşti ani.
     Savoarea preparatelor, pregătirea bucătarilor şi a ospătarilor, ambianţa cu tot ceea ce presupune acest lucru, alături de preţurile mici, ne fac să ne declarăm fără nici o ezitare unul dintre cele mai căutate restaurante din zonă. Dacă dumneavoastră nu aţi încercat până acum preparatele noastre vă aşteptăm cu inima şi braţele deschise să ne treceţi pragul.

Descriere

     Având un circuit deschis şi o capacitate de 90 de locuri în interior şi 40 de locuri pe terasă atunci când timpul o permite, Restaurantul Riviera este locul ideal pentru o discuţie de afaceri, o întâlnire intimă, pentru reunirea unui grup de prieteni sau doar pentru un scurt popas în drumul spre Braşov ori Bucureşti. Toate acestea sunt NON STOP la dispoziţia dumneavoastră, restaurantul fiind deschis 24 DE ORE DIN 24, meniul fiind la fel de complex la orice oră din zi sau din noapte.

Sala de Conferinţe Riviera - sediul de la munte al firmei dumneavoastră

      În Complexul Riviera, momentele plăcute pot fi combinate cu utilul în principal datorită Sălii de Conferinţe şi anexelor sale, proiectate special pentru a servi grupurilor organizate cazate cu scopuri de afaceri în Hotelul Riviera.
       Cu o suprafaţă de 70 mp, mobilată adecvat şi dotată cu tot ceea ce este necesar unui business centre, sala de conferinţe găzduieşte în cele mai bune condiţii aproape toate categoriile de întâlniri de afaceri, de la şedinţe restrânse de câteva persoane până la mese rotunde, seminarii, banchete şi reuniuni de firme, această sală având o capacitate de 55 de persoane. Pentru recepţia participanţilor la aceste întâlniri sau pentru coffee break- uri puteţi utiliza spaţiul aflat în imediata vecinătate a sălii de conferinţe.

Dotări - Sistem de sonorizare, Videoproiector, Ecran de proiecţie, Retroproiector, Flipchart,  Tablă magnetică, Panouri afişaj, Reţea wireless pentru laptop/desktop, Access Internet la viteză ridicată,  Aer condiţionat. De asemenea, mai putem asigura: imprimantă, telefon, fax, copiator, servicii secretariat

Rezervari: Pentru rezervările făcute cu mai mult de 5 zile înaintea datei de sosire este necesară achitarea unui avans de 40%

 

FACILITATI SI SERVICII
 • restaurant
 • parcare
 • terasa
 • camera bagaje
 • seif
 • minibar
 • acces internet
 • TV cu cablu
 • fax
 • room service
 • comenzi taxi
 • serviciu trezire
ALTE FACILITATI SI SERVICII
Informaţii la recepţie, Închirieri jocuri distractive,

Spălătorie auto, Service rapid auto
CHECK-OUT
1 PM
TARIFE
Perioada 15.06 - 20.12.2007:

Cameră single 75.00 Lei
Cameră double cu

2 paturi (twin) 99.00 Lei
Cameră double cu pat matrimonial 109.00 lei


Apartament 3* (2 persoane) 170.00 Lei

Tarifele includ taxele locale şi TVA-

ul;
NU includ Mic Dejunul, care este opţional, având preţul de 15,00

lei/persoană/zi
Locul suplimentar are tariful de 36,00 lei, indiferent de tipul

camerei sau de perioadă; în apartamente există 2 astfel de locuri

suplimentare
Copiii însoţiţi cu vârsta de până la 12 ani beneficiază

de gratuitate
CARTI DE CREDIT ACCEPTATE IN HOTEL
 • Visa
 • Mastercard
TIPURI DE TURISM
 • Afaceri
 • Tranzit
 • Vacanta
 • Agroturism
REZERVARE ON-lINE