Hotel Dana II
Judet Satu Mare, Satu Mare
Piata Libertatii nr. 2, Satu Mare
Telefon: +40 261 806 230
              +40 261 806 231
              +40 261 806 232
              +40 261 806 233

Fax: +40 261 710 072
Web: Hotel Dana II
DETALII

Hotel Dana 2 este cel doilea hotel din randul hotelurilor Dana care se disting prin stil, eleganta si servicii ireprosabile.
     
     Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar în acelasi timp calda, sunt motive suficiente pentru a sustine cele trei stele înscrise pe frontispiciul hotelului. Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Satu Mare, facilitand accesul rapid la tot ce este important in oras.
     
     In incinta hotelului veti gasi restaurant, bar, sala de conferinta, piscina, conexiune la Internet in fiecare camera si o atmosfera calduroasa care va vor face sederea la noi cat se poate de placuta. Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Satu Mare astfel fiind nu doar foarte captivant ci si aproape de tot ce poate fi mai important in oras.
     
     Vis-a-vis de hotel se afla parcul central al orasului cu vestitele sale fantane arteziene, oferind un refugiu pentru toti cei care vor sa scape de haosul cotidian. In proximitatea hotelului se afla si centrul administrativ al orasului astfel putand sa va rezolvati problemele de afaceri in cel mai facil mod posibil. Hotel Dana 2 va surprinde placut orice musafir al sau combinand inaltele standarde europene cu placuta ospitalieritate traditionala romanilor. Acest hotel este locul unde cu siguranta va veti simti ca acasa. Veti intra client si veti pleca prieten.

Camere & Apartamente

     Camerele si apartamentele sunt fara indoiala spatiile cele mai importante pentru un oaspete. Cunoastem acest lucru si din acest motiv am acordat o atentie deosebita acestora.

     Camerele single, double, matrimoniale si apartamentele sunt dotate cu televizor color, mini-bar, telefon intermational, conexiune la Internet de mare viteza si baie dotata cu jacuzii, astfel satisfacand si cele mai exigente cerinte.

     Atmosfera calduroasa si serviciile ireprosabile va vor face sa alegeti Hotel Dana 2 pentru fiecare vizita pe care o veti face in Satu Mare.

Simpla - Camerele single sunt camere cu un singur pat destinate oaspetilor neinsotiti.     

Dubla - Camerele double sunt camere cu doua paturi destinate oaspetilor care vin in numar de doi.
Matrimoniala - Camerele matrimoniale sunt camere cu un pat dublu destinate cuplurilor.
Apartament - Apartamentele sunt alcatuite dintr-un dormitor cu un pat dublu si o camera de zi si sunt destinate oaspetilor care au nevoie de spatiu.
Apart. Conferinte - Apartamentul conferinta este alcatuit dintr-un dormitor cu un pat dublu si o camera de zi special conceputa pentru conferinte; acestea ofera o atmosfera excelenta pentru intalnirile de afaceri.


Restaurant & Baruri

     Pentru un confort maxim Hotelul Dana 2 ofera oaspetilor sai un restaurant si un bar care stau non-stop la dispozitia lor.

     Restaurantul combina bucataria moderna europeana cu specialitatiile traditionale romanesti toate fiind pregatite cu cea mai mare grija pentru ca si cei mai exigenti gurmanzi sa aiba o memorabila experienta culinara.
     Indiferent daca sunteti un oaspete al hotelului sau doar un oaspete al restaurantului, aici veti gasi cea mai buna mancare si vati avea o masa pe care veti incerca sa o repetati cu fiecare ocazie.

     Barul, situat la subsolul hotelului, ofera, prin designul ultra modern si totodata elegant, o atmosfera pe toate gusturile. Barul este dotat cu televizor cu plasma si cu fotolii de piele, astfel fiind un ideal loc de relaxare pentru toti oaspetii nostrii.

     Rafinamentul si luxul pe care il inspira acest bar vor face ca momentele petrecute aici sa fie cat se poate de placute

 

Servicii

     Hotelul Dana ofera clientilor sai o gama variata de servicii ireprosabile, deoarece stim foarte bine ca diferenta o fac detaliile.

     In timpul liber suntem încantati sa va invitam în centrul de relaxare al hotelului unde va asteapta sa  petreceti momente placute în piscina hotelului , dotata cu jacuzii sau la sauna uscata.
    
     De asemenea, room service-ul va sta la dispozitie 24 de ore din 24, incantat sa-si ofere serviciile

     Indiferent daca faceti o vizita de afaceri sau o vizita personala, sederea dvs. la Hotel Dana 2 va fi una placuta si va va face sa reveniti la noi de cate ori veti veni in Satu Mare.

FACILITATI SI SERVICII
 • restaurant
 • bar
 • sala conferinte
 • piscina
 • sauna
 • baie proprie
 • jacuzzi
 • minibar
 • acces internet
 • TV cu cablu
 • telefon
TARIFE
Single - 160 RON
Matrimonial - 220 RON
Double - 220 RON
Apartament - 250 RON
TIPURI DE TURISM
 • Afaceri
 • Tranzit
 • Vacanta
 • Agroturism
REZERVARE ON-lINE