Hotel Palace Resort Spa
Judet Sibiu, Sibiu
strada Padurea Dumbrava nr.01
Telefon: +40 269 252 986
              +40 269 252 932

Fax: +40 269 252 929
E-mail: rezervari@palaceresort.ro
Web: Hotel Palace Resort Spa
OFERTA SPECIALA
In weekend se aplica un discount de 20% la preturile practicate.

.

DETALII

 

Despre Palace Hotel

   Elegantul hotel Palace Resort & Spa situat in cea mai frumoasa zona verde a orasului, parcul natural Dumbrava Sibiului, la doar 7 minute de centrul orasului, la 10 minute de gara si 15 minute distanta de aeroport, se remarca prin dotari de exceptie.

   Acesta pune la dispozitia turistilor o mare gama de facilitati: baruri, terase, piscina, teren de tenis, locuri special amenajate pentru copii, sali de joaca pentru cei mici ( cu toate dotarile specifice ), locuri special amenajate pentru persoanele cu deficiente, centrul-spa ( sauna, piscina, salon de intretinere, fitness ), sali de conferinta, trei saloane restaurant: Madrigal, Versailles si Royal ( Ballroom ).

   Toate camerele sunt dotate cu: tv color, cablu, internet, minibar, aer conditionat. Ideal pentru seminarii de afaceri si conferinte ( tarife speciale pentru grupuri ), hotelul raspunde in egala masura nevoile turistilor individuali.

   Palace este un hotel de patru stele cu o reputatie solida, recomandat de Athenee Palace Hilton Bucuresti.

   Daca doriti sa opriti pentru o noapte sau sa petreceti cateva zile intr-un cadru agreabil, aici veti fi cu siguranta multumit.

   Camerele ce vi le ofera hotel nostru, asezate intr-o ambianta feerica in vecinatatea Padurii Dumbrava, un parc natural monument al naturii, sunt aranjate cu un gust desavarsit spre a face sederea dumneavoastra cat mai placuta.

   Acestea sunt dotate cu: Televiziune prin cablu, Internet, Bar, Seif, Aer conditionat, Balcon sau terasa. Suitele sunt dotate si cu Jacuzzi.

Restaurante

   In interiorul hotelului nostru sunt gazduite 3 restaurnate, o sala de conferinte si o terasa deschisa din mai pana in octombrie.

   Concepute pentru a satisface si cele mai exclusive dorinte culinare ale dumneavoastra, restaurantele hotelului nostru va pun la dispozitie nu doar o ambianta deosebita si o servire iresprosabila, ci totodata, o varietate mare a bucatariei oferite.

Salonul Madrigal
   Un salon cochet, cu sarm si o ambinata aparte va intampina zi de zi , in incinta hotelului nostru, intre orele 10 AM si 00 AM, cu bucatarie sezoniera internationala.

Salonul Versailles
   Splendoarea si maretia specifica Frantei ludoviciene, specialitati atent selectionate ale bucatariei franzuzesti va asteapta intre orele 7 AM si 00 AM.

Royal Ball Room
   Banchetele, nuntile si evenimentele speciale din viata dumneavoastra au un spatiu special, pe masura importantei acestora. Un spatiu grandios de 300 de locuri ce va acomoda si deservi cele mai marete petreceri pentru dumneavoastra, va asteapta zilnic intre orele 10 AM si 00 AM.

Terasa
   In sezonul fierbinte nimic nu se compara cu savurarea unui long-drink, pe terasa de vara a hotelului amenajata langa piscina , inspirand adanc aerul curat si racoros al Padurii Dumbrava. Aceasta va fi zilnic la dispozitia dumneavoastra intre lunile mai si octombrie.

Spa & Piscina

   Hotelul Palace anunta un nou concept si design pentru hotel si fitenss resort. Constructia a 115 camere si a spa-ului cu tenta renascentista este in plina desfasurare iar deschiderea acesteia va avea loc in primul trimestru al anului 2007.

   Conceptul Spa resort va reuni intr-o aceeasi entitate dinamica atat hotelul de patru stele cat si clubul de sport de prima clasa. Hotelul ofera un spatiu de 2000 de mp. pentru mitinguri si banchete si 2500 de mp. pentru sport si fitness.

   Resortul de fitness va ingloba barul sport, magazin de cadouri, spa si salon, si un centru de afaceri. Aceasta zona va armoniza cele doua proprietati, creand o piesa centrala de activitati in interiorul resortului.

Servicii

   Sloganul nostru “Go for luxury” este mai mult decat o promisiune, este indemnul nostru zilnic in a oferi servicii ce vin in intampinarea asteptarilor dumneavoastra. Scopul nostru declarat este de a transforma sederea si nevoile dumneavoatra in prioritatea noastra numarul unu.

Nunti

   Dedicati. Daca ar fi un cuvant sa ne defineasca acesta ar fi. Ne dedicam efortul, creativitatea si experienta pentru a va organiza o nunta de neuitat. Cunoastem importanta unui astfel de moment in viata clientilor nostri si facem totul pentru ca sa aiba parte de o ambianta si deservire ireprosabila.

   De la transportul mirilor cu limuzina sau caleasca, pana la elaborarea intregii ambiante si a festivitatii de primire personalul nostru are experienta organizarii unui eveniment unic in viata fiecarei perechi ce-si uneste destinele.

Conferinte

   Cunoastem importanta unei conferinte bine puse la punct. De la detaliile ce tin de asezare, la modalitatile de proiectie, a accesului internet, pana la sofisticate instalatii de traducere simultana si servicii ireprosabile de plasare si catering, va stam la dispozitie cu o sala special conceputa pentru aceasta.

   Dorim ca partenerii, angajatii, clientii si prospectii dumneavoastra sa observe in compania dumneavoastra un partener stabil si de incerdere care stie sa-si selectioneze cu atentie colaboratorii. Credem cu ardoare in parteneriate de tip win-win, si facem totul pentru succesul partenerilor nostri.

Mitinguri

   O intalnire poate insemna incheierea cu succes a unei afaceri sau legaturi, de aceea noi incercam sa creem o atmosfera prielnica pentru dumneavoastra pe intreaga durata a sederii.
   Va punem la dispozitie modalitati de proiectie, acces internet si instalatii de traducere simultana.

   Pe langa acestea serviciile de catering si plasare va stau la dispozitie iar personalul nostru va trata totul cu discretie si confidentialitate.

Training

   Pentru a obtine performante intr-un anumit domeniu este nevoie de pregatire. Noi va punem la dispozitie profesionalismul nostru prin serviciile oferite; acestea ar include acces internet, modalitati de proiectie si traducere simultana.

   Oferim de asemena catering si plasare personalizate dupa nevoile dumneavoastra. Personalul nostru va trata totul cu cea mai mare discretie iar participantii la training se vor putea concentra in totalitate asupra temelor discutate.

Petreceri si Evenimente

   Evenimentele din viata noastra sunt intodeauna tratate in functie de importanta lor.
   Suntem la dispozitia dumneavoastra atunci cand doriti sa sarbatoriti un anume moment sau eveniment, punandu-va la dispozitie saloane cochete sau chiar un spatiu grandios de 300 de locuri pentru a deservi cele mai marete petreceri.
   De asemena restarantul specific poate acoperi partea culinara a evenimentului, varietatea bucatariei oferite satisfacand si cele mai exclusive preferine, iar atmosfera si servirea vor fi ireprosabile.

 

FACILITATI SI SERVICII
 • restaurant
 • bar
 • sala conferinte
 • parcare
 • terasa
 • sala fitness
 • piscina
 • seif
 • sauna
 • masaj
 • aer conditionat
 • baie proprie
 • jacuzzi
 • minibar
 • acces internet
 • TV cu cablu
 • telefon
 • fax
 • room service
 • transport aeroport
 • transport gara
 • inchirieri masini
 • serviciu trezire
ALTE FACILITATI SI SERVICII
Teren de tenis, Concierge, Informare turistica, Ticketing, Taxi, Catering, Spa,

Sali de conferinta cu traducere simultana, Petreceri pentru copii, Servicii de bona, Spatii

de joaca pentru copii, Parcare pazita, Rezervari bilete la teatru, concerte sau alte

manifestari culturale organizate in oras, Limuzina, Rezervari de camere la alte hoteluri din

tara, Mersul trenurilor si avioanelor
CHECK-OUT
1 PM
TARIFE
Camere Single 135 Euro
Camere Duble 145 Euro
Suite Junior 185 Euro
Suite 300

Euro

* Tarifele afisate nu includ mic dejun si taxe.
** In weekend se aplica un

discount de 20% la preturile practicate.
TIPURI DE TURISM
 • Afaceri
 • Spa
 • Tranzit
 • Vacanta
 • Agroturism
REZERVARE ON-lINE
rezervari@palaceresort.ro