Vila Cristina
Judet Dambovita, Moroieni
Telefon: 0721.373.907
E-mail: ionelbisa@gmail.com
Web: Vila Cristina
DETALII
Vila Cristina este situata la mijlocul distantei dintre statiunile Pucioasa (15 km) si Sinaia (20 km), la poalele muntilor Bucegi.
De la vila noastra incep padurea, muntele si clipele dumneavoastra de liniste.
 
Caracteristica zonei Moroieni este calitatea aerului, aceasta fiind considerata drept una dintre locatiile cu cel mai bun si mai curat aer din Europa. In apropiere curge apa limpede si rece a raurilor Ialomita si Ialomicioara a caror confluenta are loc la mica distanta de vila.
 
Vila Cristina este o constuctie noua, dispusa pe patru niveluri, oferind 10 camere spatioase si luminoase oaspetilor ei.
Atmosfera rustica este omniprezenta dar subliniata in mod special de ultimul nivel care este imbracat in lemn. Sunt disponibile de asemenea si 3 terase mari care ofera o panorama spectaculoasa.
 
Vila dispune de toate facilitatile incalzire centrala, apa calda, incalzire prin pardoseala pentru holuri, grupuri sanitare decente.
 
In imediata vecinatate a vilei se afla barul si sala de mese. Meniurile oferite sunt traditional romanesti si de cea mai buna calitate.
 
In curte a fost construit un foisor inalt de 5 metri, care ofere o panorama superba pentru albumele de poze.
 
Curtea vilei este strajuita de o impozanta imprejmuire din piatra de rau de munte. Suprafata curtii depaseste 3.000 de metri patrati si este de asemenea la dispozitia dvs. Se poate face tir, se poate dormi la umbra unui nuc batran sau juca table, rummy ori sah intr-o liniste deplina sau, iarna, se pote incinge adevarate razboaie cu zapada.
 
Pentru cei pasionati de fotbal, la mica distanta de noi se afla un stadion de divizia B unde se poate practica acest sport. Toate partiile de schi de pe Valea Prahovei sunt accesibile cu usurinta si rapiditate.
 
Veti petrece clipe minunate in aceasta locatie unde petrecerea este la ea acasa.
FACILITATI SI SERVICII
  • bar
  • incalzire centrala
ALTE FACILITATI SI SERVICII
Foisor
CHECK-OUT
1 PM
TARIFE
2

paturi 750.000 lei
3 paturi

900.000 lei
4 paturi 1.000.000 lei
Camera

matrimoniala: 1.200.000 lei
Nota: preturile afisate pe aceasta pagina nu sunt

valabile pentru Craciun si Revelion.
TIPURI DE TURISM
  • Tranzit
  • Vacanta
  • Agroturism
REZERVARE ON-lINE