Hotel Restaurant Europa
Judet Gorj, Targu-Jiu
Str. Calea Eroilor, colt cu Popa Sapca, Nr. 22
Telefon: 0253. 211810
              0723.525139

E-mail: receptie@hotelrestauranteuropa.ro
Web: Hotel Restaurant Europa
DETALII
Cum vizita strainilor impune modernizare si confort, trebuia sa exista si un local care sa fie capabil sa satisfaca cerintele vizitatorilor si sa intregeasca admiratia pentru Tg Jiu, ce desi oras relativ mic ascunde multe “comori brancusiene nepretuite”.Asa a aparut Hotel Restaurant Europa.
 
Situat central pe Paralela 45, pe axa cu operele brancusiene, intre Poarta Sarutului si Coloana Infinitului, Hotel Restaurant Europa deschide apetitul pentru vizitare si cunoastere.
Interiorul restaurantului practica modernul , pe cand hotelul este o imbinare dintre clasic si modern: camere mobilate in stil classic si bai concepute dupa principiul modernitatii. Si daca dupa o zi lunga de vizitare va simtiti rapus de oboseala, daca ati uitat ca timpul zboara foarte repede si ati parasit restaurantul la caderea nopti si nu aveti unde sa popositi nu trebuie sa mergeti prea departe caci hotelul va sta la dispozitie.
Restaurant Europa ofera servicii ireprosabile si varietatii culinare din toate zonele, atat mancare traditionala romaneasca cat si europeana: italiana, nemteasca, frantuzeasca, bufetul suedez- adevarate delicatese. Pentru orice ocazie restaurantul Europa sta la dispozitia clientilor cu atmosfera marilor orase Paris, Madrid sau Roma si preturi convenabile pentru orice buzunar. Restaurantul si hotelul atrag clienti prin practicarea preturilor mici, confortul si eleganta oraselor europene si ospitalitatea tipic romaneasca. Acum Europa este mai aproape decat crezi si poate fi definita prin trei cuvinte: Stil, Eleganta si Confort
Singur cu familia sau prietenii Hotelul Europa va ofera  una dintre modernele sale camere dotate cu televizor, cablu si internet, fie ca alegeti una simpla, dubla  sau un apartament. Cele trei stele vin sa satisfaca cerintele clientului asfel ca hotelul pune la dispozitia oamenilor de afaceri sala de conferinte. Nu trebuie sa ajungeti prea departe, caci Restaurantul Europa va ofera aceleasi servicii ireprosabile si de inalta calitate.
FACILITATI SI SERVICII
  • restaurant
  • bar
  • incalzire centrala
  • baie proprie
  • frigider
  • acces internet
  • TV cu cablu
TIPURI DE TURISM
  • Tranzit
  • Vacanta
REZERVARE ON-lINE
receptie@hotelrestauranteuropa.ro