Hotel Lacu Rosu
Judet Harghita, Lacul Rosu
Telefon: +40-266-380036
              +40-266-380020
             +40-744-768125

Fax: +40-266-380020
E-mail: info@hotellacurosu.ro
Web: Hotel Lacu Rosu
DETALII
Daca va este dor de o desprindere memorabila de cotidian, intr-o ambianta placuta, va asteapta Hotelul si Restaurantul Lacu-Rosu, in orice anotimp, asigurandu-va laolalta: odihna, ospitalitate, confort si prilej de multe amintiri frumoase.
Hotelul are 28 camere cu paturi duble, 4 camere cu paturi simple si 4 apartamente complet innoite, dotate cu TV, mobilate placut si confortabil, avand in total 88 de locuri, dar putem asigura cazare pentru chiar 250 de persoane, in hotelurile din imprejurime.
In restaurant putem servi pentru 250 de oaspeti delicatesele si specialitatile culinare.
Pentru organizarea unor evenimente festive, reuniuni, sedinte, simpozioane putem asigura o sala de conferinte cu ambianta corespunzatoare.
La noi va veti putea bucura de imaginea pitoreasca pe care o ofera Lacul Rosu si Cheile Bicazului: trunchiurile seculare din oglinda lacului, stancile uriase care ating cerul, paraurile zburdalnice si cascadele ce cad in adancuri.
Puteti face plimbari si drumetii incantatoare prin imprejurimi, urmarind marcajele turistice prin codrul de brazi insorit, savurand frumusetea naturii neatinse. Cei dornici de aventura pot descoperi tainele ascunse ale regiunii cu ajutorul unor ghizi experimentati.
Daca ati ajuns la Lacu-Rosu, fiti oaspetele nostru, si, cu siguranta, veti dori sa reveniti.
FACILITATI SI SERVICII
  • restaurant
  • bar
  • TV cu cablu
ALTE FACILITATI SI SERVICII
Souvenir Shop;
Supermarket;
CHECK-OUT
1 PM
TIPURI DE TURISM
  • Tranzit
  • Vacanta
REZERVARE ON-lINE
http://www.hotellacurosu.ro/reserve.php?lang=ro