Pag. (1/25) 1 2 3 4 5 »
Ordoneaza dupa Pret
hotel ***
Cluj-Napoca, Cluj
Preturi de la 45 €
Este un hotel de afaceri, nou, cu o arhitectura moderna, nonconformista, inaugurat in anul 2000, de atunci fiind intr-o continua perfectionare
hotel ***
Urziceni, Ialomita
Preturi de la 0 €
Hotelul Royal este localizat in Urziceni, la iesire spre Slobozia Misiunea noastra este de a va oferi servicii de calitate intr-un cadru modern si ospitalier.
hotel ****
Baia Mare, Maramures
Preturi de la 50 €
Prin prezenta sa in centrul orasului Baia Mare, hotelul aduce intreg confortul si toate utilitatile impuse de standardele categoriei.
hotel **
Slanic- Moldova, Bacau
Preturi de la 0 €
Acesta este o destinatie placuta pentru petrecerea timpului liber, a sfarsiturilor de saptamana precum si pentru organizarea unor petreceri, intalniri de afaceri, conferinte etc.
hotel ***
Satu Mare, Satu Mare
Preturi de la 0 €
Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar în acelasi timp calda, sunt motive suficiente pentru a sustine cele trei stele înscrise pe frontispiciul hotelului.
hotel **
Constanta, Constanta
Preturi de la 30 €
Hotelul Cora doreşte să fie “casa dumneavoastră” din Constanţa şi vă oferă servicii prompte şi de calitate într-un ambient nou şi ospitalier
pensiune ***
Sibiu, Sibiu
Preturi de la 40 €
Pensiune si restaurant in Sibiu. Cazare la 3 stele in camere dotate cu baie proprie, tv, internet wireless. Meniu bogat si divers, specialitati culinare traditionale si internationale.
pensiune ***
Zarnesti, Brasov
Preturi de la 0 €
Confortul si calitatea serviciilor oferite sunt la standardele cele mai inalte.
hotel ***
Caransebes, Caras Severin
Preturi de la 20 €
Hotelul nostru va ofera o combinatie perfecta intre pozitionarea centrala si confortul care va permite o relaxare totala intr-o atmosfera eleganta si linistita
pensiune ***
Sacele, Brasov
Preturi de la 0 €
Sentimentul de "ACASA" este cel mai elocvent pentru a caracteriza pensiunea noastra.
Pag. (1/25) 1 2 3 4 5 »