Pag. (1/25) 1 2 3 4 5 »
Ordoneaza dupa Pret
hotel ***
Zalau, Salaj
Preturi de la 0 €
PENSIUNEA TURISTICA RAMONA a fost prima pensiune turistica deschisa in Zalau, si isi mentine rolul de lider in privinta raportului calitate - pret.
vila ***
Suceava, Suceava
Preturi de la 0 €
Villa Alice are poate cea mai bună amplasare din Suceava și este locul ideal atât pentru sejururi de afaceri cât și pentru turismul cultural și de relaxare.
hotel ***
Sibiu, Sibiu
Preturi de la 0 €
Hotelul cu restaurant s-a deschis in primavara 2007, intr-un peisaj pitoresc, in marginimea Sibiului, ca rod al muncii unei familii de localnici, mandrii, asemeni vechilor daci.
pensiune ***
Baile Herculane, Caras Severin
Preturi de la 0 €
O provocare pentru relaxare. Daca ceea ce va doriti este linistea si confortul unei vacante binemeritate, cu siguranta sunteti pe cale de a face alegerea perfecta.
hotel ***
Suceava, Suceava
Preturi de la 0 €
Continentalul sucevean este o cladire noua, de trei stele, locul potrivit pentru banchete, evenimente speciale si punctul de plecare in excursii deosebite.
hotel ***
Poiana Brasov, Brasov
Preturi de la 19 €
Hotelul TIROL 3*, facand parte din lantul RINA HOTELS, este situat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Construit intr-un remarcabil stil tirolez, hotelul nostru reuseste sa stabileasca o comuniune perfecta si permanenta intre activitatea hoteliera
hotel **
Alba Iulia, Alba
Preturi de la 0 €
Confortul dumneavoastra este completat de linistea parcului si panorama superba a vechii Cetati.
apartament ***
Busteni, Prahova
Preturi de la 20 €
Apartamente de vacanta situate in imediata apropiere a hotelului Silva, telecabinei Busteni-Babele, la 10 minute de manastirea Caraiman.
vila **
Moroieni, Dambovita
Preturi de la 0 €
Fie ca doriti sa va relaxati in liniste deplina sau ca vreti sa chefuiti cu prietenii, ori pur si simplu sa va desprindeti de nebunia orasului, vila noastra va sta la dispozitie oricand.
hotel ****
Neptun-Olimp, Constanta
Preturi de la 0 €
Hotelul Cocor este amplasat in centrul celei mai bine cotate statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Neptun Olimp
Pag. (1/25) 1 2 3 4 5 »