Pag. (1/25) 1 2 3 4 5 »
Ordoneaza dupa Pret
pensiune ****
Sulina, Tulcea
Preturi de la 0 €
Clasificata cu 4 stele si construita intr-un stil arhitectonic cu motive marinaresti, Pensiunea Marina este situata pe malul drept al bratului Sulina, in centrul orasului Sulina, pe faleza fluviului.
hotel ***
Drobeta Turnu-Severin, Mehedinti
Preturi de la 0 €
Hotelul de trei stele din Turnu Severin este situat in centrul orasului, in apropierea portului turistic, intr-un cadru natural deosebit cum este cel al Defileului Dunarii.
hotel **
Ramnicu Valcea, Valcea
Preturi de la 23 €
Implinirea confortului Dumneavoastrã este lucrul la care ne pricepem cel mai bine.
hotel ***
Baile Olanesti, Valcea
Preturi de la 0 €
Nonconformismul, dotarea la standarde internationale si rafinamentul vor face sejurul dumneavoastra la Hotelul President de neuitat.
hotel ***
Odorheiu Secuiesc, Harghita
Preturi de la 0 €
Doriti sa va relaxati, ati venit in scopul afacerilor, sau ati sosit la o conferinta, pentru toate aceste activitati Hotel Tarnava *** va ofera un ambient placut si de neuitat!
hotel ***
Timisoara, Timis
Preturi de la 40 €
Hotelul este situat in Timisoara, intr-o pozitie linistita, de la care este usor sa vizitezi bogata cultura de istoria a Timisoarei.
hotel ***
Petrosani, Hunedoara
Preturi de la 0 €
Este situat in masivul Parang la cota 1.168 m la numai 8 km de orasul Petrosani constructiia fiind ridicata pe locul vechii Cabane Rusu cu contributia personala a actionarilor si cu sprijinul UE
pensiune ***
Hateg, Hunedoara
Preturi de la 30 €
Pensiunea IRIS se afla situata la 800 m altitudine, pe teritoriul comunei Rau de Mori, in interiorul Parcului National Retezat si la 5 km distanta de limita Rezervatiei Nationale Retezat - Gemenele
pensiune **
Sibiu, Sibiu
Preturi de la 0 €
Pensiunea Bella - AMMERICAN INN va asteapta cu caldura, servicii deosebite si confort.
pensiune ****
Brasov, Brasov
Preturi de la 0 €
Locul ideal pentru relaxare cu cei dragi! Locul preferat pentru distractii cu prietenii! Locul recomandat pentru intalniri de firma!
Pag. (1/25) 1 2 3 4 5 »