Pag. (1/25) 1 2 3 4 5
Ordoneaza dupa Pret
pensiune **
Valenii de Munte, Prahova
Preturi de la 0 €
Pensiunea Vera si Livia va ofera posibilitatea de odihna si recreere prin intimitatea cazarii in cabane si asigurarea unei calitati deosebite a serviciilor de masa!
hotel ****
Craiova, Dolj
Preturi de la 96 €
Situat in apropiere de centrul orasului Craiova, in linistita vecinatate a Parcului Mihai Bravul, Hotelul GOLDEN HOUSE va asteapta cu o oferta extinsa de servicii si facilitati.
hotel ***
Sanpetru, Brasov
Preturi de la 0 €
Situat la 5 km de Brasov pe DN 13 in Sanpetru, hotelul Bielmann (3 stele) este unul dintre cele mai frumoase si dotate hoteluri din zona Brasovului.
pensiune **
Ramnicu Valcea, Valcea
Preturi de la 0 €
Pensiunile Medeea si Riviera Valceana, gazde primitoare in stilul traditional romanesc, va ofera serviciile pentru un sejur cat mai placut in orice anotimp
hotel ***
Galati, Galati
Preturi de la 0 €
Noul Hotel Vega este o constructie moderna pe 12 nivele, incadrata in peisajul de exceptie al Falezei Dunarii si totodata foarte aproape de centrul orasului Galati.
hotel ***
Nadlac, Arad
Preturi de la 0 €
Jackson Hotel este o constructie noua, cu interioare moderne, care se afla la aproximativ 50m distanta de punctul de control vamal Nadlac.
hotel **
Bucuresti, Bucuresti
Preturi de la 25 €
Hotelul "Cameliei" este unul din cele mai prestigioase hoteluri din Bucuresti, care si-a deschis usile sale pentru vizitatori in luna Ianuarie a anului 2006
pensiune ***
Baile Herculane, Caras Severin
Preturi de la 0 €
O provocare pentru relaxare. Daca ceea ce va doriti este linistea si confortul unei vacante binemeritate, cu siguranta sunteti pe cale de a face alegerea perfecta.
hotel ***
Timisoara, Timis
Preturi de la 42 €
Locatia noastra va ofera confortul si linistea necesara, pentru petrecerea unei nopti sau a unui sejur.
hotel ***
Caransebes, Caras Severin
Preturi de la 20 €
Hotelul nostru va ofera o combinatie perfecta intre pozitionarea centrala si confortul care va permite o relaxare totala intr-o atmosfera eleganta si linistita
Pag. (1/25) 1 2 3 4 5