Pag. (1/8) 1 2 3 4 5 »
Ordoneaza dupa Pret
pensiune ***
Baia Mare, Maramures
Preturi de la 0 €
Spre sfarsitul anului 2005, in orasul Baia Mare, s-a deschis un nou spatiu hotelier "CASA PINTEA" ce ofera doritorilor cazare în pensiune de * * *, restaurant, bar si crama.
hotel ***
Cluj-Napoca, Cluj
Preturi de la 0 €
Villa Siesta este cea mai buna alegere pentru turistul sau omul de afaceri, care doreste o gazda atenta, prietenoasa, care ii ofera siguranta si intreg confortul unui sejur placut
hotel ***
Zalau, Salaj
Preturi de la 0 €
Este asezat in plin centru al orasului Zalau, intr-o zona deosebit de linistita, avand la dispozitie toate facilitatile de cazare, masa si comunicatii necesare pentru afaceri, negocieri sau vizitare.
hotel ***
Timisoara, Timis
Preturi de la 0 €
Amabilitatea si promptitudinea este ceea ce va face sa reveniti cu placere la noi.
pensiune **
Orsova, Mehedinti
Preturi de la 0 €
Pensiunea Steaua Dunarii este prima pensiune construita in zona Parcului Natural Portile de Fier care si-a deschis portile pentru turistii romani si straini
hotel ***
Nadlac, Arad
Preturi de la 0 €
Jackson Hotel este o constructie noua, cu interioare moderne, care se afla la aproximativ 50m distanta de punctul de control vamal Nadlac.
hotel ***
Tulcea, Tulcea
Preturi de la 60 €
Cu o arhitectura moderna, dotari de excepție și servicii ireproșabile hotelul impune un nou standard de calitate
hotel ****
Cluj-Napoca, Cluj
Preturi de la 100 €
Imbinand eleganta si utilitatea City Plaza Hotel**** ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare insotite de servicii de calitate
hotel *
Iasi, Iasi
Preturi de la 30 €
Bine ati venit la Hotel Ceramica. In cladirea proaspat redecorata va punem la dispozitie serviciile noastre, caracterizate prin promptitudine, acuratete si rafinament.
pensiune ****
Vatra Dornei, Suceava
Preturi de la 0 €
Pensiunea "Vanatorul" va pune la dispozitie 22 camere cu un design deosebit si dotari moderne. Spatiile generoase asigura un confort în care va veti simti minunat si pe care nu-l veti uita curând.
Pag. (1/8) 1 2 3 4 5 »